dijous, 3 de juny del 2021

Continuen les notícies sobre ovnis i l’administració americana

L’important rotatiu americà The New York Times ha publicat aquest dijous la notícia que Pentàgon i la Intel·ligència dels seu país no han trobat proves que els fenòmens voladors no identificats observats per pilots militars els últims anys es corresponguin amb naus extraterrestres, però tampoc poden descartar-ho absolutament ni explicar els estranys moviments.
Segons aquest diari que parlí amb alts càrrecs de l’Administració que ja han rebut informació sobre les conclusions d’un informe que es presentarà al Congrés properament.
Aquest document, que es farà parcialment públic, s’espera amb enorme expectació. En ell, segons indica el mitja de comunicació, es determina que la immensa majoria dels més de 120 incidents en les dues últimes dècades no es s’originaren per cap tecnologia de les forces armades dels EUA o del govern, cosa que descartaria la possibilitat que els pilots que implicats s’haguessin trobat amb evidències de programes secrets.
La versió que es desclassificarà inclou poques conclusions fermes més. El document, per exemple, admet que és difícil explicar molts dels fenòmens observats, incloent-hi moviments com l’acceleració o la capacitat de canviar de direcció dels objectes voladors. Reconeix, així mateix, que potencials explicacions com que es tractés de fenòmens meteorològics no són consistents en tots els casos analitzats.
Les fonts del periòdic novaiorquès admeten que l’ambigüitat del que presenta el document significa que no es pot descartar taxativament l’origen extraterrestre. Reconeix també, a més amés que mantenir una part classificada continuarà alimentant teories i especulacions.
Pel que sembla alguns càrrecs de la Intel·ligència dels EUA creurien que alguns dels fenòmens voladors podrien estar vinculats a tecnologia experimental de Rússia o de la Xina, i segons les fonts del diari esmentat hi ha preocupació entre càrrecs militars i d’intel·ligència per la possibilitat que aquests països estiguin experimentant amb tecnologia hipersònica estiguin més avançats que els EUA en aquest camp.
Hom creu que, practicant una mica d’enginyeria social inversa a aquestes declaracions, es pot explicar força bé la realitat, si es considera el que ja es publicà aquí: és una manera que tenen de justificar demanar més recursos econòmics..