diumenge, 2 de març del 2008

Falsa observació a La Manxa i no identificats a Madrid

El 4 de setembre de 2007, cap a les 22.30, una amiga de Juan Miguel Marsella, aficionat al tema ovni del SEAMP, va capturar amb el telèfon mòbil unes llums intermitents que, tot i que en principi va creure que eren avions, després ho va descartar. L’indret dels fets fou el quilòmetre 114 de l carretera A4, en el terme municipal de Madridejos, prop d’Alcàsser de Sant Joan, a Castella-La Manxa.
Juan Miguel Marsella es va desplaçar al lloc junt amb dos companys perquè tenia notícies de més testimonis de llums observades.
Segons les seves recerques, les llums procedien d’uns molins que les emeten amb intermitències i no tenien res a veure amb les altres observacions.
La mateixa nit, cap a les 22.35, a la zona madrilenya de Valdemorillo (entre la M510 i la M600) es va produir una altra observació ovni. En aquest cas semblava un objecte en forma de puro, però amb una espècies d’ales o hèlix, que descendia de manera perpendicular, desprenent una intensa llum blanca. Finalment es va perdre pel darrera del pic d'Abantos, a la Serralada de Guadarrama.
Es veu que per la zona de Madrid hi van haver d’altres observacions aquella nit, algunes llunyanes i d’altres aparentment més properes.
Algunes d’aquestes foren en els termes de Villalba i L’Escorial. Una altra sembla que fou a la zona del Carrefour del Pinar de las Rozas, sense que tinguem més dades.

Fonts:
Juan Miguel Marsella. «[Ovnis en el centro de España]». Missatge 76.712 a Años Luz (27 de febrer de 2008).
Juan Miguel Marsella (?). «Avistamiento en Madrid». A <www.madridoculto.com> (2007 ?).
Imperio 1903 [Pseud.].
. A <www.youtube.com> (2007).