dilluns, 3 de març del 2008

Dues observacions andaluses del 2007 procedents de www.astroyciencia.com

El primer cas va passar en una data indeterminada del juliol de 2007. José, la seva família i la d’un amic es trobaven a una serralada malaguenya coneguda com Las Contadoras. Una nit el testimoni i el seu amic van sortir a donar un tomb pels voltants de les cabanes rústiques on s’allotjaven. S’havien endinsat en el bosc i era força fosc, quan, de sobte, va aparèixer en el cel un objecte lluminós de mida considerable que no «s’assemblava res al típic platet volador; era allargat i estilitzat, de mida com la d’un camp de futbol (més o menys). Va estar suspès a l’aire durant uns 2 o 3 minuts fins que va desaparèixer sobtadament». El que més va sorprendre el testimoni és que no emetés cap soroll.

El segon cas és del 9 d’octubre. El testimoni, un tal David, conduïa per l’autovia A92 Màlaga – Granada pel vols de les 9.30 del matí quan, a l’altura de Huetortajar (Granada), va observar a l’esquerra de la carretera un objecte en el cel que no va poder identificar. Es tractava d’una cosa ovalada i blanca o platejada, que ressaltava més pel reflexa del sol i que semblava canviar lleugerament de forma, com si tingués una cua diferent i estigués girant. El testimoni li va indicar a la seva dona que fes una foto amb la càmera del mòbil, cosa que sembla que no va poder arribar a fer. . Després d’uns segons es va perdre darrera un arbre.

El testimoni estava sorprès per la forma del presumpte objecte i la velocitat de moviments a l’aire.


Fonts:


Juan Miguel González Mármol. «4º Avistamiento: OVNI en Málaga (España)». A www.astroyciencia.com (4 de setembre de 2007).

Juan Miguel González Mármol. «5º Avistamiento: OVNI en la carretera de Málaga-Granada». A www.astroyciencia.com (10 d'octubre de 2007).