dissabte, 15 de març del 2008

Observació d'ovni a Canàries

El diari Canarias7.es es va fer ressò ahir a la seva pàgina web de l’observació pel matí d’unes llums qualificades com d’ovni.

El suposat objecte, que sobrevolava el cel de Les Palmes de Gran Canària, va ser observat per diversos conductors que sortien pel sud.
Diverses persones van trucar a la redacció del diari per a comunicar el fet. Una testimoni va assegurar al diari que era «quelcom molt gran rodó, amb llums al voltant i deixava anar per sota un fort centelleig cap al terra».
Segons la mateixa font l’objecte es va mantenir en suspensió durant una bona estona a l’altura del barranc de El Águila, a la zona sud. La boira que hi havia pel matí va fer que els cotxes anessin lents i va propiciar una observació amb claredat, segons la testimoni qui descarta totalment haver sentit cap tipus de soroll estrany.
A l’apartat de comentaris del lectors hi havia un que deia que havia passat per l’indret a tres quarts i mig de set, quan començava a clarejar, i que la boira era molt intensa. La seva conclusió era que com que qualsevol llum dins la boira s’amplificava podia procedir d’algun cotxe o d’un de les nombroses cases de la zona.
Tanmateix, un altre testimoni, Jacinto Ramírez feia arribar al bloc Noticias Gran Canaria de José Luis Sandoval una imatge no massa nítida del ovni ja que, segons el mateix testimoni va aclarir, l'objecte, tot i poder semblar immòbil, no ho estava pas.

Imatge capturada per Jacinto Ramírez procedent del bloc Noticias Gran Canaria

Com a resultat d'aquest cas altres persones s'han animat a parlar d'ovnis. Són el casos de Jonathan Santana i Francisco J. Travieso que exposen les seves imatges també al bloc Noticias Gran Canaria.


Fonts:

Redacció Canarias7. «Era algo grande que flotaba en el aire y soltaba un haz de luz desde el interior». Canarias 7 (14 de març de 2008 ).
Redacció Canarias7. «Un ovni ralentiza el tráfico a la entrada del sur de Gran Canaria». Canarias 7 (14 de març de 2008 ).

José Luis Sandoval (2008). «Aseguran haber visto un Ovni (Objeto Volador no Identificado) en el sur de Gran Canaria». Noticias Gran Canaria (14 de març de 2008).

José Luis Sandoval (2008). «Se han visto más Ovnis en Gran Canaria en los últimos días (Teror, Santa Brigida, Arucas...)». Noticias Gran Canaria (15 de març de 2008).