dimarts, 26 de febrer del 2008

Un cas d'agost de 2007 a Galícia

Recentment s'ha publicat en el web d’Años Luz un cas ovni ocorregut el 28 d'agost de l'any passat a les proximitats d'Arneiro, a la comarca de Terra Chá (Galícia).
A les 6,10 de la matinada d'aquell dia, Lorena d'Angelis, veïna de Muimenta, a la mateixa comarca, circulava per la carretera secundària LU-1701 quan, en prendre un revolt en el lloc conegut com a Costa Zapateira, va percebre a través de la finestreta dreta del vehicle un potent centelleig blavós procedent d'un prat contigu a la carretera. Pocs metres més endavant, en un tram recte, Lorena va contemplar sorpresa, sobre el mateix prat i al mateix nivell que el terra una lluminositat estranya que descriu així:
«Aquella llum era enorme i ocupava tota la vora del prat que està junt a la carretera. Era de color blau-neó molt fort, semblant al de les discoteques i ocupava el terra d'una forma molt rara…, com et diria…; era com si estigués sota el prat, tot al voltant d'ell, quelcom com si poguéssim alçar el prat, posar-hi sota una llum blava molt potent i després tornar a posar damunt el prat…, perquè així, la llum sortia per les vores, formant com grans cercles…I, de sobte, aquella llum es va alçar del terra formant semicercles molt grans, enormes, i van començar a fer flaixos, s'encenien i apagaven, mentre s'elevaven ràpidament cap al cel… Bé, vaig accelerar tot el que vaig poder i vaig eixir d'allà disparada per a arribar com més aviat millor a la carretera general. Vaig arribar a Lugo desencaixada i encara tinc l'esglai en el cos perquè, realment, vaig passar por… Mai havia vist cosa semblant... Ara vaig a Lugo per una altra carretera».

Font: Marcelino Requejo. «Avistamiento OVNI en Arneiro (Lugo) España». A <www.aluzinformacion.com> (consulta 25 de febrer de 2008).