divendres, 5 d’octubre del 2007

Santilli diu ara que la pel•lícula de l'autòpsia de Roswell conté fotogrames d'una filmació real

Ray Santilli segueix amb el tema de la pel·lícula de Roswell. Fa dotze anys, alguns ufòlegs van donar crèdit a la seva falsa pel·lícula de l'autòpsia d'un marcià accidentat a Roswell, que reportà interessants ingressos al productor televisiu i en menor quantia a d’altres experts en ovnis que li van seguir el joc. Ara, assegura que la filmació que comercialitzà en 1995 era una recreació d'una cinta molt deteriorada, rodada en 1947, que té en el seu poder i de la que estan inserits en el metratge diversos fotogrames.
L'especialista en efectes especials John Humphreys confessà a l'abril passat que havia creat l'extraterrestre del film de l'autòpsia i havia interpretat a un dels cirurgians. A Santilli, productor de televisió, no li quedà llavors més remei que admetre que tot era un muntatge, encara que argumentà en la seva defensa que la cinta era una recreació d'una altra real, rodada en instal·lacions militars amb alienígenes autèntics.
En l'exemplar de tardor de Paranoia, Santilli explica a Philip Mantle, un dels ufòlegs que el van avalar l’any 1995, que intercalà fotogrames d'una pel·lícula real de 1947 en la famosa cinta de l'autòpsia. I li va prometre ensenyar-li alguns la propera vegada que es vegin. Mantle indica en l’últim número de la revista britànica Paranormal que es van trobar amb Santilli, i el seu soci Gary Shoefiled, el 22 de juny, i que li ensenyaren una vintena de fotogrames. A més, en el reportatge, titulat Alien autopsy re-visited, l'ufòleg afegeix que no pot determinar si eren autèntics o no.
Evidentment Santilli no té cap credibilitat i Mantle hauria d'haver-lo desemmascarat perquè així es converteix en còmplice de l’engany.

Font: Luis Alfonso Gámez. «Santilli dice ahora que la película de la autopsia de Roswell contiene fotogramas de una filmación real» blogs.elcorreodigital.com/magonia (3 d'octubre de 2007).