diumenge, 14 d’octubre del 2007

Impressionant observació OVNI a la Península

Sobre la una i mitja d’aquesta matinada s’ha pogut observar en el cels de la Península un estrany fenomen lluminós. L’objecte hauria creuat entre la 1'30 i les 2'58 tota la península des de Sevilla a Girona.
Durant el transcurs del programa Milenio 3 de la cadena Ser, dedicat a fenòmens paranormals, diverses telefonades han alertat d'una esfera de fenomenal grandària que estava creuant el cel a la zona de Sevilla, provocant un enorme rastre al seu pas.
Segons altres informacions proporcionades per l’emissora, un avió comercial hauria comunicat a Barajas la presència o observació d’un objecte no identificat (OVNI).
En passar l’objecte per Barajas hauria provocat un apagada dels sistemes elèctrics i de detecció de l’aeroport. Altres informacions també adverteixen de l’enlairament a Torrejon d'Ardoz de dos avions «no comercials», alertats per una telefonada d’emergència de la base militar de Cartagena. Altres fonts diuen directament que, dos caces de les forces aèries, s’haurien enlairat des de Les Palmes en direcció nord.
Cal considerar també els centenars de telefonades i missatges enviats a l’emissora de ràdio de persones de tot el territori que estaven albirant el fenomen.
L’associació ACEF, divulgadora de la notícia a traves de diversos fòrums digitals, demana a qui pugui aportar dades o enregistraments que es posin en contacte amb ells a acef_informa@yahoo.es.