dijous, 4 de gener del 2007

Empleats de la línia aèria United Airlines informen de l’albirament d’un OVNI sobre l'aeroport O’Hare de Chicago

Alguns treballadors de la línia aèria United Airlines van informar haver vist un artefacte misteriós i de forma el·líptica sobre l'aeroport internacional O'Hare, però insisteixen en el fet que ni els seus caps ni el govern els prenen seriosament.
L'Administració Federal americana d'aviació va emetre un comunicat el 7 de novembre informant que el que van veure els empleats d'United Airlines era un fenomen meteorològic.
La portaveu d'United Airlines Megan McCarthy va dir que no hi havia registres oficials a l’aerolínia y que no volia referir-se més a aquest incident. Els empleats molt molestos, afirmen que ni United Airlines ni la Forces aèries van investigar el cas.
La portaveu de les forces aèries Elizabeth Isham Cory declarà que cap controlador va veure res i que la revisió preliminar de les imatges captades en els radar tampoc oferien cap indici de res extraordinari.
El grup de treballadors entre els que es troben pilots van aconseguir que el Chicago Tribune (AP 2007), publiqués el succés en l'edició del proppassat dia 1 de gener. D’aquesta manera els fets han aconseguit un cert rebombori. Tanmateix les denúncies a la premsa s’han mantingut anònimes per temor a comiats.
Els treballadors indignats asseguren haver vist un platet volador de color gris a dos quarts de cinc de la tarda, hora local, del 7 de novembre de 2006. La grandària de l'objecte es va estimar que podia estar entre els 2 i els 8 metres de diàmetre. L'altura a què possiblement estava l'objecte podia ser d’uns 450 metres.
Un mecànic situat en la cabina d'un Boeing 777 estacionat a l'hangar que dóna a la pista d'entrada número 17 testifica (Jon Hilkevitch 2007) que no eren llums reflectides en els núvols baixos, com afirma l'autoritat aeronàutica. L'aparell hauria realitat una maniobra brusca fins a perdre’s entre els núvols.
Craig Burzych, controlador de l'aeroport O'Hare, es va prendre a broma la situació afirmant que era inacceptable que una nau viatgés milions d'anys llum per a tenir que retornar a casa seva perquè la pista 17 estava ocupada.


Referències

Associated Press (2007). «Airline employees report UFO sighting at O'Hare; FAA unconvinced». Chicago Tribune (1 de gener de 2007). Disponible en línia: <www.chicagotribune.com>.
Jon Hilkevitch (2007). «In the sky! A bird? A plane? A ... UFO?».
Chicago Tribune (1 de gener de 2007). Disponible en línia: <www.chicagotribune.com>.