dilluns, 8 de gener del 2007

Ovni de dimensions minúscules a l’Algarve (Portugal)


El dia 11 de novembre del 2006 es va veure un ovni a fou Altura, una localitat del sud de Portugal situada a la regió de l'Algarve. El testimoni principal fou en Miguel Horta, un jove de 26 anys, veí d'aquesta localitat que, a les 23.45 hores, va veure un estrany objecte sobre el jardí de sa casa. No sap com va arribar ací; simplement estava en el lloc, surant a uns pocs metres del terra quan el va aguaitar a la finestra. Efectuava a gran velocitat, com si fóra un llamp, moviments ascendents i descendents.
El més sorprèn era la grandària del "no identificat": 40 centímetres de diàmetre. "L'objecte, a més, emetia un soroll infernal'', va explicar el testimoni a l'investigador José Dourado. Posteriorment, l'objecte va desaparèixer. Però no va acabar aquí la peculiar aventura d’en Miguel, que va avisar a un amic anomenat Noel Rodríguez, que acudí al lloc de l’albirament. I va haver-hi sort, perquè a les 2.00 i a les 3.45, el petit artefacte desconegut va tornar a aparèixer. Els testimonis van tenir l'oportunitat de poder filmar-ho amb un telèfon mòbil.

Font: Bruno Cardeñosa. «Avistamientos en Portugal». Enigmas 134 (gener de 2007): 22. Versió catalana de Joan Casassayas.