dilluns, 17 de maig del 2021

Un objecte volador a l'area de Barcelona causa sensació

Segons s’ha fet ressò La Vanguardia, un objecte que va sobrevolar el Barcelonès i rodalies aquest passat dissabte va atreure l’interès de diverses persones, de manera que han enviat imatges al rotatiu barceloní. En una d’elles, capturada per Carme Costa a la Vila Olímpica, es veu l’objecte sobrevolant la zona de la torre de Collserola.
 
Imatge publicada per La Vanguardia subministrada per Carme Costa
 
Segons la seva declaració, va aparèixer per la zona de Montjuïc, i va seguir la seva trajectòria cap a la zona del Vallès i el Barcelonès Nord.
L’objecte també fou observat des del Baix Llobregat. Armand Anglada, va obtenir una instantània des de Sant Esteve de Sesrovires a les 21 hores aproximadament, amb un objectiu de 300 mm, podent observar clarament que es tractava d’un parell de globus d’aniversari d’heli, un en forma de 3 i un de 9.
 
 Imatge d'Armand Anglada publicada per La Vanguardia
 
 
L’interès a les xarxes pel tema va fer que més gent s’interessés per la qüestió i mirés al cel amb atenció. Així, Luis Santos Ramos, veí del barri de Pomar, a Badalona, va compartir unes imatges amb un objecte diferent sobrevolant Badalona, també cap a les 21 hores. Es tracta evidentment d’un altre globus. 
 
 Fotografia de Luis Santos Ramos publicada per La Vanguardia
 
Fonts: 
“¿Qué curioso objeto ha sobrevolado Barcelona?”. La Vanguardia [en línia]. 15 de maig de 2021. Actualitzat el 17 de maig de 2021.
“Nuevas imágenes del misterioso objeto que sobrevoló Barcelona”. La Vanguardia [en línia]. 16 de maig de 2021. Actualitzat el 17 de maig de 2021.