dijous, 14 de novembre del 2019

Presentació d'un llibre sobre ovnis del balaguerí Maria Acuña

Resultat d'imatges de Ovnis Diccionario ufológico Acuñar

El proper dijous dia 21 de novembre, a  les 20.00 hores, el balaguerí Mario Acuña presentarà el seu llibre OVNIS. Diccionario Ufológico a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de la capital de la Noguera. La presentació anirà a càrrec de Joan Cal, director del diari Segre i del escriptor local Pere Esteve.
Acuña, que professionalment ha treballat en l’àmbit de la radiodifusió, com a DJ professional, en premsa, en audiovisuals i en direcció cinematogràfica i televisiva.
Les seves inquietuds pels fenòmens anòmals van portar a iniciar una sèrie de programes de contingut ufològic i de fenomenologia paranormal. Així mateix va participar activament en tres multitudinàries trobades esotèriques. Va ser cofundador de OUT (Organització ufològica Terrestre) i organitzador del «Primer Congrés de Ufologia i Paraciències a La Noguera», Balaguer al febrer de 1994.
El llibre de Mario Acuña és un manual en espanyol de definicions, acrònims i terminologia utilitzada a l'ufologia, aixi com  una selecció personals de personatges de rellevància que han contribuït a la divulgació d’aquesta temàtica. A més, s’introdueixen paraules que es vinculen amb altres estudis com l’astronàutica, aeronàutica, astroarqueologia, astronomia, parapsicologia, argot militar, etc. 
Mario combina la seva feina actual de divulgació del fenomen OVNI amb el voluntariat en diferents organismes de la seva ciutat Balaguer

Font:  
«El balaguerí Maria Acuña presentarà el seu llibre “Ovnis, Diccionario Ufológico”». Groc. La Revista [en línia].7 de novembre de 2019.