dijous, 19 de setembre del 2019

La Marina dels EUA reconeix fenòmens no identificats en vídeosLa Marina dels Estats Units va reconèixer ahir que els ovnis captats en vídeo pels seus pilots el 2004 i que va fer públics el diari The New York Times fa uns mesos són reals i no han pogut ser identificats.
Els pilots van assegurar que els objectes es movien a una velocitat hipersònica, i aquests cossos estranys realitzaven maniobres aparentment impossibles a l'aire davant la costa est de Estats Units. Ara que s'ha desclassificat l'informe intern d'anàlisi de les imatges i dels objectes, els Estats Units reconeixen que són imatges reals i que no han aconseguit trobar cap explicació plausible.
Els experts de la Marina asseguren que no són drons ni avions, però tampoc han suggerit cap d’altra explicació. Oficialment es consideren "fenòmens aeris no identificats".
Tampoc han trobat explicació de per què els sensors amb què els F-18 gravaren aquestes imatges, foren incapaços de centrar l'objectiu, com si no fossin realment objectes sòlids o, alternativament, pugessin absorbir l’energia.