divendres, 22 de desembre del 2017

El Pentàgon reconeix l’existència d’un programa per a l'estudi de suposades naus extraterrestres

El passat dissabte dia 16 tres articles publicats paral·lelament als diaris The New York Times, The Washington Post i Politico van anunciar que l'exlíder de la majoria del Senat Harry Reid havia destinat 22 milions de dòlars a finançar un Programa d'Identificació Amenaces Aeroespacials Avançades al Pentàgon.
Els mitjans de comunicaciós indicaven que la major part dels diners es van lliurar a una divisió de recerques aeroespacials del milionari Robert Bigelow, un apassionat dels temes ufològics, a qui Defensa va subcontractar la major part de la investigació. Bigelow, és un amic de tota la vida de Harry Reid a qui també interessen tots aquests temes. Tanmateix, el resultat ha estat de zero naus espacials alienígenes identificades.
El Pentàgon sosté en un comunicat que el programa va finalitzar el 2012. «Es va determinar que hi havia altres prioritats que es mereixien finançament i que era d’interès per al departament fer un canvi».
Alguns mitjans catalans es van fer ressò de la notícia com ara El Punt Avui o el Suplement de Catalunya Ràdio que titulà la notícia de forma prou transparent: «On hi ha negoci? A investigar i detectar ovnis!».