dimarts, 18 d’abril del 2017

Canó lluminós sobre Barcelona causa petició d'informació sobre OVNI


Segons informa Vicente Juan Ballester Olmos, a través de la seva bitàcola en línia fotocat.blogspot.com.es, el gener passat rebé un missatge d'Andrés Martínez Díaz, director de la Unitat de Coordinació Bibliotecària de la Subdirecció General de Publicacions i Patrimoni Cultural espanyol, gestor de la biblioteca virtual on es troben els expedients ovni.
Al correu li remetia un vídeo que s'havia rebut sol·licitant una «opinió qualificada» sobre el contingut.
Es tracta d'un enregistrament realitzat a Barcelona entre les 21 i 22 hores el 12 de gener de 2017 per n'Antonio Petry Martínez. El vídeo es troba disponible a http://fotocat.blogspot.com.es/2017_04_17_archive.html i en ell s'observa una llum més o menys el·líptica reflectida al núvols i que es mou al llarg d'una trajectòria radial tancada.
Ballester Olmos narrà que es va posar en contacte amb l'autor del vídeo, el qual l'informà que la durada completa de l'enregistrament era d'uns 25 minuts i que la seva observació visual  fou d'una hora aproximadament.
La imatges foren capturades des de la finestra del seu domicili, en companyia de la seva muller, que també apareix a l'àudio. L'autor va enviar una còpia d'onze minuts a l'investigador del País Valencià el qual assenyala que el més probable és que es tractés de la il·luminació d'un reflector o canó de llum. Les imatges mostrades així ho avalen.