dijous, 20 d’abril del 2017

El raelians segueixen cercant un país per a l'ambaixada extraterrestre

Aspecte de l'ambaixada proposada pels raelians


El proppassat diumenge l’eXtra digital d’El Períodico de Catalunya publicà una entrada sobre el raelians signat per Vega S. Sánchez.
L’article explica que el Moviment Raelià ha anunciant oficialment un calendari per a la implantació de l’ambaixada per als extraterrestres, un projecte iniciat fa més de 40 anys per Claude Vorilhon, més conegut per Rael.
Segons Pablo Andrés Marín Romero, representant del Moviment Raelià a Madrid, aquests éssers –«científics» i provinents d’un altre planeta «han creat els terrícoles a imatge i semblança seva». Marín sosté que aquesta dada està escrita a la Bíblia, perquè el Déu dels cristians en realitat figura al llibre sagrat com a Elohim, que per als raelians s’ha de traduir literalment com «els qui van venir del cel».
El projecte de l’ambaixada, que els raelians han subdividit en quatre fases, encara es troba en la primera: l’elecció del lloc que acollirà la legació. Marín explica que l’indret escollit era Jerusalem, lloc sagrat de totes les religions, el lloc ideal per establir el que ells consideren «el tercer temple de Jerusalem» recollit a la Bíblia. «Els jueus són descendents dels déus», explica Marín. Però l’Estat d’Israel s’hi ha negat, «tot i que se l’hi ha demanat fins a set vegades».
La primera fase es completarà «quan dos o més països» es mostrin receptius a acollir l’ambaixada, i això esperen que passi el 2019. El projecte total culminarà, segons les seves previsions, el 2030, que és quan esperen que estigui a punt «per rebre la civilització extraterrestre».
El moviment raelià a Catalunya és gaire inexistents, però al món hi ha entre 80.000 i 90.000 seguidors, assegura Marín. El seu compromís més important en aquest moment, segons apunta l'article, seria difondre que la Terra «té un 99,5% de possibilitats d’autodestruir-se, principalment per les armes nuclears», i aquesta autodestrucció pot tenir lloc d’aquí «tres mesos». «Solament tenim tres mesos per salvar la Terra, perquè d’aquí tres mesos es vota a l’ONU la prohibició de les armes nuclears», assegura Marín.

 Els raelians Pablo Andrés Marín Moreno i Marta Isabel Gutiérrez, de Colòmbia, en una foto recent a Madrid


Fonts:
Brais Cedeira; Jorge Barreno. "Totum revolutum contra la Hispanidad: del 15-M a los adoradores de extraterrestre". El Español [en línia]. Disponible a: <http://www.elespanol.com/espana/20161012/162484491_0.html>
Vega S. Sánchez. "Es busca país per allotjar ambaixada extraterrestre". eXtra El Periódico [en línia]. 16 d'abril de 2017. Disponible a: <http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/extra/projecte-ambaixada-benvinguda-extraterrestres-5967708>.