divendres, 16 d’agost del 2013

La CIA confirma l'existència de l'Àrea 51 a Nevada

L'Agència va desclassificar documents que inclouen un mapa que mostra la zona on es troba. 
L'Agència Central d'Intel·ligència dels Estats Units ha confirmat oficialment l'existència d'una zona misteriosa, coneguda com Àrea 51, al desert de Nevada, segons ha informat avui la cadena televisiva CNN.
La CIA ha desclassificat documents que inclouen un mapa que mostra l'àrea on es troba la zona d'exclusió militar. No obstant això, els documents no contenen cap referència a la suposada presència en aquesta zona d'extraterrestres o ovnis. Dels documents es desprèn que l'àrea 51 va ser utilitzada amb finalitats força convencionals. L'àrea, situada a uns 200 quilòmetres al nord-oest de Las Vegas, va ser només una zona d'assaig per a avions d'espionatge O-2 i OXCART durant la Guerra Freda.
A petició de l'investigador Jeffrey T. Richelson, els documents de la CIA van ser desclassificats per l'Arxiu Nacional de Seguretat de la Universitat George Washington. 
Alguns ufòlegs estan convençuts que a l'àrea 51" es troben les restes d'extraterrestres que haurien estat retirades després de la caiguda a terra d'un ovni a prop de Roswell el 1947. 

Font: Agències