dissabte, 22 de desembre del 2012

No hi va haver ovni a Bugarag (Occitània)

Un grapt de místics amb ponxos i robes multicolors, bromistes disfressats de marcians, comerciants a la recerca de negoci, 400 policies i 244 periodistes van omplir els carrers de Burgarag, el municipi occità on, en teoria, un OVNI havia de baixar a la terra aprofitant la falda de la muntanya que s’hi aixeca, que té forma de pista d’aterratge.
Segons un dels responsables del desplegament policial, tot just 250 persones van fer cas a la crida que s’havia fet durant tot l’any a Internet per ser presents el 21 de desembre a aquesta localitat propera a Perpinyà.
Les xarxes socials apuntaven a més de 20.000 persones concentrades a Bugarag per obtenir la salvació gràcies a alienígenes. Aquesta previsió d’acumulació de gent va fer témer aldarulls a les autoritats i per això es va fer el desplegament policial. Els poc més de 180 habitants de Bugarach, al costat d’uns pocs bromistes de les localitats properes i algun curiós, van ser els únics que van veure el desplegament de policies i periodistes. 244 periodistes de 55 països Des de la Prefectura de Carcassona, la responsable de facilitar les acreditacions de premsa va confirmar que, en total, 244 informadors van acudir a Bugarag procedents de 55 països. 

Font: EFE