dimarts, 10 d’agost del 2010

La Força Aèria brasilera reglamenta com procedir amb els ovnis

La Força Aèria Brasilera ha decidit reglamentar la forma en què els seus integrants han de procedir en el cas que albiren o sàpiguen de l’aparició d’objectes voladors no identificats" (ovnis), informa avui el Diari Oficial.
D’acord amb les normes publicades avui, davant d’una aparició o notícia d’observació d’un ovni els oficials han de registrar-ho en els llibres del Comandament d’Aeronàutica, que al seu torn haurà d’elaborar un document que serà remés a l’Arxiu Nacional.
A Brasil no hi ha registres oficials sobre aparicions de naus presumptament arribades d’altres planetes, però sí se sap que durant l’última dictadura militar (1964-1985) els serveis d’intel·ligència de l’Estat van investigar suposats observacions.
En vells arxius de la dictadura, l’any passat van ser trobats relats de l’anomenada "Operació Plat", amb la que entre els anys 1977 i 1978 es va intentar determinar la veracitat de diverses denúncies que parlaven d’ovnis que sobrevolaven els estats de Maranhão i Parà, que mai van poder ser comprovades.

Font:
Agència EFE