dimarts, 13 de novembre del 2007

Antics militars de set països demanen als EUA que reobri una investigació sobre observacions d’OVNIS

Un grup d’antics pilots i funcionaris del Govern va demanar al Govern dels Estats Units que reobri la investigació sobre observacions d'OVNIS, coneguda com a Projecte Llibre Blau, duta a terme per les Forces Aèries d'EUA, i que va ser aturada a mitjans dels anys 60, segons va informar la BBC.
El grup, que inclou a exmilitars de set països, diu que tots ells han vist algun OVNI o que han realitzat alguna investigació sobre aquests fenòmens. Així i tot, les Forces Aèries van defensar que no ha ocorregut res en les últimes quatre dècades que justifiqui reprendre les investigacions.
Cada any milers de persones diuen haver vist OVNIS als Estats Units i normalment es troben amb l’escepticisme, però el grup vol que l’Estat deixi de perpetuar el mite que tots els OVNIS poden ser explicats en termes convencionals.
El Projecte Llibre Blau incloïa mes de 12.500 observacions investigades per les Forces Aèries. Entre els membres del grup es troba l'exgovernador d'Arizona, Fife Symington, i el mes passat, el candidat presidencial demòcrata, Dennis Kucinich, va reconèixer durant un programa de televisió que havia vist un OVNI.

Font: Europa Press