diumenge, 22 de maig del 2022

Fotografies de no identificats sobre Ullastrell, al Vallès Occidental

 

La psicòloga i astròloga Lídia Ridao Anglès ha fet públiques unes imatges que va captar el dissabte dia 14, cap a dos quarts de nou del vespre, davant de casa seva A Ca n’Amat d’Ullastrell. Per a ella es tracta, sense cap dubte d’Ovnis, per la qual cosa cal entendre naus extraterrestres. També ha afegit que el seu marit també en va tornar a observar el diumenge 15.
En les seves declaracions a Món Terrassa ha informat que li agraden molt els temes relacionats amb la ufologia i ha estat testimoni anteriorment d’altres observacions. Endemés afirma que aquests dos darrers «són dels senzills, dels que s’anomenen vigilants, que apareixen una estona i se’n van».
Segons la notícia, els dos objectes arribaren des de Sabadell, en un moviment d’esquerra a dreta, molt lent. Primer aparegué el rodó i més tard l’irregular, i es van quedar davant del porxo de casa seva, el que li va permetre captar-los amb la càmera. Es tractava de dos objectes petits situats a entre 1,5 i dos quilòmetres d’altura., segons la testimoni que  «es impossible que tan amunt fossin drons, i els sé reconèixer perquè a Ullastrell en volen molts. I tampoc són satèl·lits«. De la mateixa manera que van arribar, desaparegueren.
També es van observar des de Terrassa.
Fàcilment es podrien tractar de globus. De fet, se'n van escapar alguns de la Plaça dels Països Catalans, de Terrassa.
 
Fonts:
Joan Manel Oller. «Dos Ovnis sobrevolen el cel d’Ullastrell». Món Terrassa [en línia]. 18 de maig de 2022.
Joan Manel Oller.  «
Els Ovnis d’Ullastrell també es van veure des de Terrassa». Mon Terrassa [en línia]. 19 de maig de 2022.
 

Les imatges publicades són molt borroses, però podrien ser perfectament globus.