dimecres, 22 de gener del 2014

L'ovni de Bremen, un avió de modelisme?

L'objecte volador no identificat que va pertorbar el transit aeri de l’aeroport de Bremen el passat dia 6 de gener i del que ja vam informar, es creu que podria ser un dispositiu d’aeromodelisme, segons una investigació inicial de la policia que va revelar ahir dimarts.
Hi havia almenys 50 informes de testimonis que van veure alguna cosa inusual aquella nit al cel, segons el comunicat.
Molts dels testimonis presencials van afirmar que l'OVNI, que va entrar a l’espai aeri de l’aeroport de Bremen cap a les 18:30 i el va abandonar 21:30, va ser un avió de modelisme. D’altres confongueren l'helicòpter que la policia va enviar a cercar el misteriós objecte amb l’OVNI pròpiament, sempre segon les forces policials. Altres informaren de l'avió d'Air France que esperava a la pista com si fos l’OVNI.
El cas va ser portat a l'oficina del fiscal de l'estat de Bremen, que està investigant si l'incident podria ser classificat com una intrusió perillosa de l'espai aeri.
Autoritats de Bremen consideren que la nau d’aeromodelisme podria haver estat controlada de manera remota des d'un ordinador situat en un interior, encara que en aquests moments no hi ha indicis de l’autor de la gràcia. 

Font: «Police: Bremen UFO 'was a model plane'». The Local. Germany's news in English. 22 de gener de 2014.