divendres, 1 d’octubre del 2010

L’ONU qualifica de «absurd» l’ambaixador per a extraterrestres

Viena.- D’«absurd» va qualificar el dimarts l’ONU el rumor del nomenament d’un ambaixador per a un eventual contacte amb extraterrestres i, en aquest cas, de la directora de la seva Oficina per a Assumptes Espacials (UNOOSA), Mazlan Othman.
El diari anglès Sunday Times havia afirmat el diumenge que Nacions Unides es disposava a anomenar una persona encarregada, si fos el cas, de ser la primera a entrar en contacte amb extraterrestres i que la directora de la UNOOSA obtindria aquest lloc.
«L’article del Sunday Times és un absurd», va declarar en un comunicat la UNOOSA, la seu de la qual es troba a Viena.
«La missió de l’Oficina per a Assumptes Espacials està definida per l’Assemblea General de les Nacions Unides i no hi ha projecte per a modificar la seva missió actual», va precisar l’organisme.
L’article agregava que Mazlam havia de detallar el seu futur paper al començament d’octubre en una conferència científica al Regne Unit.
La UNOOSA va confirmar la participació d’Othman en aquesta conferència organitzada per la Royal Society, però va indicar que ella intervindria sobre els temes d’asteroides i de la reducció de brossa a l’espai.

Font:
AFP (29 de setembre de 2010)