dimecres, 17 de juny del 2009

Cimera de suposada exopolítica a Sitges (Catalunya)

Durant els dies 25 i 26 de juliol que se celebrarà a Sitges (Garraf) la Cimera Europea d’Exopolítica 2009, on es presentaran, segons els seus promotors, les proves de la presència extraterrestre entre nosaltres. L’entrada costa entre 100 i 150 euros.
A més del fundador de l’Institut d’Exopolítica Michael Salla, intervindran personatges com Steven Greer, el qual deia en una recent entrevista en El Periódico de Catalunya que “hi ha civilitzacions extraterrestres que volen prendre contacte amb nosaltres de forma pacífica, però encara no hi ha hagut ningú que els hagi contestat. Els extraterrestres ens truquen, però ningú contesta. És com si el telèfon hagués estat sonant durant 60 anys i no hi hagués hagut ningú capaç de despenjar-lo”.
Greer és el el líder del Projecte Revelació, un suposat projecte d’investigació per a donar a conèixer el públic allò que suposadament els estats saben sobre els ovnis i els extraterrestres. El maig de 2001, va anunciar a Washington que estàvem llavors davant de "la fi de la infància de l’espècie humana. Ha arribat l’hora que ens convertim en adults madurs entre les civilitzacions còsmiques que estan ací fora”.
Un altre dels participants en la trobada catalana serà Stephen Bassett, president del Grup d’Investigació del Paradigma i del Comitè d’Acció Política sobre el Fenomen Extraterrestre (X-PPAC), qui deia fa uns dies que El Govern nord-americà té en el seu poder platets voladors i que la seva tecnologia podria alliberar-nos de la tirania del petroli i, al mateix temps, solucionar el problema de l’escalfament global. Ja ho avançava Greer en El Periódico: “Els científics que col·laboren amb mi han arribat a la conclusió que els ovnis no fan servir ni gasolina ni energia nuclear, exactament del que parlava Tesla quan va dir que l'univers està ple a vessar d'energia electromagnètica. Al complex militar-industrial-dòlar-petroler no li fa cap gràcia que algú surti amb una meravellosa font d'energia que deixarà obsolet el petroli i el gas del món”.

Fonts:
Luis Alfonso Gámez. «La Academia de la Flota Estelar funciona ya en Hawai». Bloc Magonia (27 de maig de 2009).
Gaspar Hernández. «L'entrevista amb Steven Greer, investigador del fenomen extraterrestre». El Periódico de Catalunya (6 de maig de 2009).
Xenologia. «Fanàtics de la creences en els extraterrestres munten una cimera europea d’exopolítica a Sitges». Bloc Xenologia (7 de juny de 2009).