dimarts, 5 d’agost del 2008

«El ojo crítico» repassa breument la història del CEI

En un article signat per Ramón Álvarez, col·laborador ocasional del CEI, la revista aprofita la celebració dels 50 anys per fer-ne un breu repàs de la seva història.
El ojo crítico, és la única publicació en espanyol que queda viva de les moltes que van existir abans d’Internet i que s’editaven, de manera més o menys acurada, en fotocòpies. La revista es rep puntualment en el CEI gràcies a l’amabilitat de Manuel Carballal, antic soci del centre. Tanmateix, hi ha disponible una edició a la xarxa consultable a www.fraudesparanormales.com.
En el present número – i van 58 –, la publicació inclou un article, signat per Manuel Carballal, sobre jutges militars que han intervingut en casos ovni estudiats per l’Exercit de l’aire espanyol. Manuel Trallero ens parla del cas d’un humanoide verd vist a Arinyo (Ariño), a Osca, el 10 d’octubre de 1993. També s’inclou un extens article sobre els recents cercles en els camps de cereals espanyols, signat pels incansables investigadors Marisol i José Antonio Roldán. Finalment indiquem la presència d’una curiosa recopilació de Mario Rangel sobre museus i monuments relacionats amb els platets voladors d’arreu del món.