dimecres, 2 de juliol del 2008

Nova etapa de Papers d'OVNIs


Inaugurem una nova etapa del nostre butlletí Papers d'OVNIs. Fundat originalment pel nostre difunt soci Joan Creixells el 1994, el Papers va continuar editant-se fins el 2005, però el naixement i la proliferació de blocs a internet va portar a reconsiderar el projecte. Tres anys després tornem amb un nou format més adaptable i econòmic.

Papers d'OVNIs - Recull de premsa serà un col·leccionable en DIN-A4 en format pdf, perquè cada u pugui guardar-lo a l'ordinador, imprimir-lo en forma de revista o bé imprimir-lo en forma de fitxes individuals per tal de classificar-les segons el contingut:


- Casuística
- Avions fantasma
- Governs i OVNIs
- Debat Ciència i Religió
- Senyals als camps de blat
- etc.

Cada apartat amb la seva portada individualitzada i sense paginar les planes. Les notícies incloses poden ser en diversos idiomes (en el present número hi ha articles en castellà, anglès, francès i italià).

Papers d'OVNIs - Quaderns de treball pretén ser una aportació inèdita, un estudi de casuística (com en el cas actual), etc., amb la possibilitat que tothom pugui dir la seva i així reeditar-lo amb les noves aportacions.

L'actual número conté 26 planes de continguts i 6 portades. Es tracta d'una primera prova i els comentaris (estètics i de fons) seran benvinguts i imprescindibles.
Reiterem la necessitat d'aportacions, siguin personals o per indicar-nos retalls de premsa interessants per incloure. Necessitem voluntaris per buidar premsa, per seguir programes de ràdio i televisió i altres medis i per fer seguiment de casos.

El butlletí és pels socis i col·laboradors, però s’accepten subscripcions i intercanvis.

Martí Flò. President del CEI