divendres, 29 de juny del 2007

Tornen els teletransports?

Feia temps que no sentíem parlar d’aquests suposat fenomen en el qual, les recerques que nosaltres hem realitzat, sempre han acabat veient que es tractava d’un Foaf, en el quals, a la pràctica, després d’eliminar els fraus més o menys evidents, és impossible trobar els protagonistes originals.
Aquests nou cas, publicat ahir en el fòrum «Pasajedesconocido» per gentilesa del conegut estudiós Marcelino Requejo, hauria passat a les proximitats de Lugo i es bastant concret.
Segons s’explica en el fòrum assenyalat, els esdeveniments van succeir el 7 de maig, al voltant de les tres de la tarda, quan Juan M L i Bernardo DG viatjaven en el seu vehicle en direcció a una serradora situada en les proximitats de la capital de la província gallega.
Quan estaven gairebé a un quilòmetre del seu destí, en un lloc conegut com Piúgos da Pena , just al deixar endarrere un conegut concessionari d'automòbils, els testimonis van apreciar una densa fumarada que semblava sorgir del vehicle. Després d’aturar-se a la vorera d'emergència per a veure el que succeïa, el fum va desaparèixer, i als pocs segons de reprendre la marxa, es van trobar davant d'un paisatge completament distint del lloc per on circulaven.
«No sabíem on érem, -comenta Juan-. Ens faltaven pocs metres per a arribar a la serradora i, de sobte, vam aparèixer al costat d'un indicador que posava Santa Eulalia de Bóveda, així que, sense eixir de la nostra sorpresa vam decidir seguir fins a Santa Eulàlia per a veure si des d'allà podíem arribar a la serradora».
En un obrir i tancar d'ulls, havien recorregut els 6 quilòmetres que separen les proximitats de la serradora i el desviació a Santa Eulalia de Bóveda.
Mentre buscaven el camí de tornada, van ser testimonis d'un curiós fenomen: Segons relaten, el Sol es trobava situat en el centre d'un enorme triangle gasós.

Font: Marcelino Requejo. «Teleportación». <pasajedesconocido.foroactivo.com> (28 de juny de 2007).