dissabte, 11 de novembre del 2006

Explosions d’origen desconegut a Anglaterra

El passat 26 d'octubre del 2006, les xicotetes comunitats a la frontera entre Cornualla i Devon al Regne Unit van informar sobre misterioses explosions que van causar danys a les cases dels pintorescs poblats de la regió. Entre dos quarts de dotze i el migjorn d'aquell dia, una explosió descrita com "semblant a un boom supersònic" va produir esquerdes en algunes parets en Bude i Holsworthy. Els veïns es van queixar a les autoritats mentre que empreses de servici públic i la British Geological Survey emprenien investigacions sobre la naturalesa i la font del fenomen. Una de les teories que es van considerar en el moment va ser que un interceptor o bombarder de la RAF havia trencat la barrera del so massa prop de la terra, encara que molts dels veïns que afirmaren conèixer la força i intensitat de dites descàrregues van arguïr que es tractava de quelcom molt mes fort i misteriós.
Una veïna de la població de Bude va manifestar que s'havia eixamplat una esquerda a la seua cuina a conseqüència de l'explosió, mentre que altres van dir que havien tremolat les seues llars. Un oient de la BBC a Cornualla va dir que "els estables van tremolar, com abans passava amb el Concorde quan solia trencar la barrera del so. Però aquest so era molt més potent".
Uns dies després, els enginyers de la companyia elèctrica Western Power Distribution havien completat les seues anàlisis sense haver descobert cap avaria en el sistema capaç de produir semblant so. El ministeri de defensa va afirmar que cap de les seues avions havia sobrevolat la regió durant l'esdeveniment, i les autoritats d'aviació civil tampoc van aclarir res.

Font: xenologia.blogspot.com, (Agències), 4 de novembre de 2006