dijous, 25 de desembre del 2014

Rebuig oficial del municipi de Castronunyo als deixants dels avions (chemtrails)



El proppassat dissabte 20 de desembre, a petició del partit  Izquierda Unida, el Partido Popular i el  PSOE es van sumar a una iniciativa al municipi de Castronunyo, a la província de Valladolid (a uns 180 quilòmetres de Madrid), per expressar el seu rebuig als suposats deixants químics dels avions (chemtrails).
La moció, signada per tots els partits del municipi que venen a representar el conjunt de tendències, com a objecte fer forat a l'agenda del parlament europeu, i sosté que "des de fa més d'una dècada s'estan duent a terme fumigacions clandestines aèries" a Zamora "per avions fora del control oficial del radar ". Prossegueix el document: "Aquestes fumigacions s'executen en el marc de programes de geoenginyeria orientats a pal·liar el canvi climàtic ... [que] en realitat consisteixen en manipular el clima i les comunicacions globals a través del control de l'estratosfera i de les ionosfera per a fins militars , prohibit per llei des de 1997". Darrere d'aquestes presumptes fumigacions estaria, indica el punt quart del document, "Estats Units a través de l'OTAN i les Nacions Unides".
És evident que aquests deixants tenen alguna cosa més que CO² i aigua igual que els fums d'escapament dels cotxes. Però de fet hi ha més compostos nocius en aquests últims, i això no sembla immutar gaire a aquells que creuen en sistemàtiques conspiracions. 

Fotografia: Espectacular imatge de deixants sobre Valadolid (23 d'abril de 2012). Font: Ufopolis